Over ons

De website euro-autos.com biedt veel mogelijkheden voor iemand die op zoek is naar een gebruikte auto of goedkope reserveonderdelen of service voor hun voertuigen in Europa (Nederland, België, Duitsland, Suriname).

U kunt uw advertentie plaatsen voor elk item (auto, motor, vrachtwagen, voertuig, reserveonderdelen, enz.) Of voor autoservices die u in uw stad bedient.

Op autoveilingen vindt u auto's van verschillende merken en modellen die te koop worden aangeboden, waaronder beschadigde bergingsvoertuigen, herstelbare ongevallenauto's, verzekeringsautos.

Kopen op bergingsautoveilingen is eenvoudig. De grote autowrakwerven hebben hun eigen online veilingen voor auto's met de lijsten van auto's en een beschrijving van het registratieproces. De grootste autoveilingsveilingen behoren inderdaad tot de Amerikaanse autoveiling. Het heeft faciliteiten in elk district van de VS.

Bij het kopen van een auto op de Amerikaanse autoveilingen hoeft u niet al het geld in één keer te storten. U hoeft alleen een klein stukje geld te storten nadat u zich heeft geregistreerd. Door u te registreren, kunt u deelnemen aan het biedproces op de gekozen autoveilingen. Als uw weddenschap wint, betaalt u vanaf uw storting. Als uw bod is verslagen, wordt het geld opgeslagen op uw aanbetaling. U kunt vrij bieden op elk voertuig in de inventaris.

U moet een tijdje zoeken naar het benodigde voertuig uit de lijst en u zult een bepaald merk tegen de beste prijzen vinden. Als u bekend bent met de auto's en weet welke onderdelen u nodig hebt, dan zijn de veilingen van bergingsauto's geen probleem voor u.

Als u goed kijkt naar bergingsauto's die hier te koop staan, zult u zien dat veel van hen niet veel tijd en geld nodig hebben voor restauratie. Je hoeft alleen kleine schade te herstellen. Daarna moet de auto worden geregistreerd en geïnspecteerd om op de openbare weg te rijden.

Adres: Amsteldijk Noord 93, 1183 TG Amstelveen, Nederland

Telefoon: +31 20 496 5656

Autostock B.V.